Kan dostlarını Kızılay çadırına bekliyoruz

Çerkezköy Kızılay Derneği Başkanı Hasan Karaca, Ramazana sayılı günler kala Çerkezköy'deki kan bağışçılarını belediye yanında kurulan Kızılay çadırına davet ederek, kan ba

Çerkezköy 9.04.2021 17:38:00 0
Kan dostlarını Kızılay çadırına bekliyoruz

 

Karaca, kan dostlarının bağışladığı kanlarla ülkemizin dört bir yanındaki insanlara can verildiğinin altını çizerek, “Türk Kızılayı Türk milletinden aldığı kanlarla, Türk halkı başta olmak üzere Türk dünyasındaki ihtiyaç sahibi hastalarımızın kan ihtiyacının karşılanmasında tarihi misyonunu sürdürmektedir. Ramazan ayı bereket ve hayır ayıdır. Biz de buradan hareketle, Ramazan öncesi tüm bağışçılarımızı Cumartesi ve Pazar günleri 12.30-18.30 saatleri arasında Kızılayımızın kan bağışı çadırını bekliyoruz” dedi. Çerkezköy halkını kan bağışlarıyla Kızılay’a her daim destek olduğunu kaydeden Karaca, Kızılay yönetimi olarak Çerkezköy halkına kan bağışı konusundaki duyarlılıklarından dolayı minnettar olduklarını kaydetti.

Ramazan süresince yine hafta sonları 16.30-23.30 saatleri arasında kan bağışçılarını Kızılay çadırına beklediklerini kaydeden Karaca, “Ramazan öncesi ve Ramazan süresince hayırseverlerin bağışlarıyla ihtiyaç sahibi insanlarımıza gıda, giysi ve nakdi yardım yapmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Türk Kızılay Çerkezköy Şubemize müracaatları halinde imkanlar dahilinde gerekli yardımları yapacağız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10