İmdat Özgör 7. kez güven oyu aldı

Çerkezköy Edirneliler Derneğinin 12. Olağan Genel Kurulu, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi'ndeki dernek lokalinde önceki gün yapıldı. Yapılan genel kurulda seçimlere tek aday ve tek liste ile gi

Çerkezköy 10.04.2021 15:54:00 0
İmdat Özgör 7. kez güven oyu aldı

Çerkezköy Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör’ün açılış konuşmasıyla başlayan kongre, kongre divanının oluşturulmasıyla devam etti. Divan başkanlığına EYT Trakyalılar Dernek Başkanı Erdal Öztürk getirilirken, divan üyeliklerine ise Volkan Çetin ve Özer Özen seçildi.

 

ÖZGÖR YENİDEN BAŞKAN

 

Divan oluşumu sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte  faaliyet raporu, denetim raporu, kesin hesap raporu  okunarak oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Raporların okunmasının ardından başkanlık seçimine geçilirken, tek aday olarak seçimlere giren İmdat Özgör yedinci kez başkanlığa seçildi. Özgör başkanlığındaki yönetimde Zihni Özen, Süreyya Özemiş, Sami Taş, Nail Türkoğlu, Zafer Uyanık, Birkan Çetin yer aldı. Yönetim Kurulu yedek listesinde Nizamettin Meriç, Naci Tuna, Levent Kahya, Mustafa Metin, Kaan Arda, İrfan Yaman, Necip Merin yer aldı. Denetim Kurulu asil listesinde ise Tufan Sakarya, Yunus Deniz, İbrahim Aksoy oldu, Yedek Listede ise; Mehmet Sevgi, Bekir Sal ve Halit Gacal yer aldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10