İlçe Başkanları toplantısı Çerkezköy'de yapıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın organize ettiği ve 15 günde bir olarak her ilçede yapılan ilçe başkanları toplantısının 9'uncusu Çerkezköy'de gerçekleştirildi. AK Par

Çerkezköy 10.04.2021 16:05:00 0
İlçe Başkanları toplantısı Çerkezköy

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın organize ettiği, İlçe başkanları toplantısı Çerkezköy’de gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Partili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve diğer partili ilçe başkanları katıldı.

 

İLÇE SORUNLARI KONUŞULDU

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “İl başkanlığımızın öncülüğünde sık sık böyle toplantılarda bir araya geliyoruz. Sayın Mustafa Yel vekilimiz de bizimle birlikte oldu. İlçelerimizdeki sorunları konuşup neler yapabileceğimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Verimli bir toplantı oldu. Bu ilçe başkanları ile dokuzuncu toplantımızdır. Yaklaşık 2 haftada bir buluşup neler yapabileceğimiz konuşarak birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonlarda bir araya gelmemizi sağlayan İl başkanımız sayınMestan Özcan, bizi bu akşam burada yalnız bırakmayan Sayın Mustafa Yel vekilimize, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ve ilçe başkanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10