Teknofest'e Çerkezköy damga vuruyor

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Teknofest Tübitak 2021'e damga vurdu. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, döner kanat kategorisinde Sirius takımı, sabit kan

Çerkezköy 13.04.2021 14:12:00 0
Teknofest

Çerkezköy öğrencileri öğrencileri elde ettikleri başarılar ile ilçenin adını her yerde duyurmaya devam ediyor. Danışman öğretmenleri öncülüğünde Teknofast’e de hazırlanan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri elde ettiği başarılar ile okullarını, öğretmenlerini ve ailelerini gururlandırarak Çerkezköy’ün adını bir kez daha duyurdu.

 

KAVRAMSAL TASARIM RAPORU AŞAMASINA GEÇTİLER

 

Teknofest Tübitak 2021 liseler arası insansız hava araçları yarışmasında, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Sirius takımı 85 puanla, döner kanat kategorisinde, sabit kanat kategorisinde Polaris takımı 93 puan ve Vega takımı 82 puanla kavramsal tasarım raporu aşamasına başarıyla geçti. İHA yarışmasında Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 3 takım ile mücadeleye devam ediyor. Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gökdoğan takımı da insansız hava araçları, sabit kanat kategorisinde kavramsal tasarım raporu aşamasını başarıyla geçti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10