Devlet Memurluğuna dönen Doğaroğlu partisinden istifa etti

27.Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili adayı olan ve partinin çeşitli kademelerinde uzun yıllardır görev alan Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu, Çerkezköy Devle

Çerkezköy 14.04.2021 15:07:00 0
Devlet Memurluğuna dönen Doğaroğlu partisinden istifa etti

Çarşamba günü saat 13.30’da parti binasında gerçekleşen basın açıklamasına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu ve partililer katıldı.

 

KALBİNDEKİ ALTI OK HER ZAMAN DAİMİ OLACAKTIR

 

Programda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “  Uzun yıllar partimizde çeşitli görevlerde bulunan Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu enfeksiyon hastalıkları uzmanıdır. Ülke olarak zor şartlardan geçiyoruz. Doğaroğlu’da zor şartlarda fedakarlıkta bulunmuştur ve tekrar devlet memuru olmuştur. Tayini de Çerkezköy Devlet Hastanesine çıkmıştır. Biz biliyoruz ki partimizde gösterdiği fedakar çalışmaları hastane de yürütecektir. Devlet memuru olduğu için gönül verdiği CHP’den istifa etmek zorundadır. Elbette ki kalbindeki altı ok her zaman daimi olacaktır” dedi.

 

 

5 NİSAN’DA YENİ GÖREV YERİM ÇERKEZKÖY OLDU

 

Dünya genelinin bir yıldır Covid-19 virüsü kaynaklık pandemi süreci yaşadığını kaydeden Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu, “  Ağır pandemi koşulları ülkemizde de ağır tahribatlar bırakarak sürmektedir. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere toplumun her kesimi kimi zaman can kaybı ile ve kimi zamanda ekonomik ağır bedeller ödemektedir. Bu süreci ancak ve ancak toplumumuzun tüm kesimlerinin, birlik, beraberlik içerisinde dayanışma yoluyla sorumluluk alarak ve fedakârlıklar göstererek aşabileceğimiz anlaşılmıştır.  Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntılar ve omuzlarındaki ağır yük ortadadır. Bu nedenle birçok sağlık çalışanının istifa ettiği yada emekliye ayrıldığı bir zamanda halkımıza karşı hissettiğim sorumluluk duygusundan dolayı devlet memuriyetine geri dönme ve aktif çalışma amacıyla Sağlık Bakanlığı’nın 2021 yılı istifa sonrası ilk defa ve yeniden atanma kurasına başvurdum. 5 Nisan 2021 tarihinde yapılan kura sonucu Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesine Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak yeni görev yerime atandığını öğrendim” dedi.

2011 yılından bu yana aktif siyaset içerimsinde yer aldığını kaydeden Doğaroğlu, “ Bu tarihten beri siyasi hedeflerimden vazgeçmedim ve vazgeçmeyi de hiçbir zaman düşünmedim. Gösterdiğim bu irade sonucunda da 2018 yılında genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Milletvekili Adayı olma onurunu yaşadım 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası’ nın memurlara getirdiği siyaset yasağından dolayı 14 yıldır yakamda ve 40 yıldır yüreğimde gururla taşıdığım Ulu Önder Atatürk’ümüzün ilkelerini temsil eden ‘’Altı Ok’’ u tekrar yüreğimi gömmek üzere bugün itibariyle bu onurlu görev ve sorumluluk için CHP üyeliğime geçici olarak ara veriyorum. Yaşam felsefemde de olduğu gibi atamam yapıldıktan sonra da mesleğimi yaparken dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep gibi ayırım yapmam söz konusu olamaz. Aynı şekilde vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunma konusunda ve Atatürk’ ün İlke ve Devrimleri ışığında da yolumuzdan ayrılmamız da söz konusu olmayacaktır.  Bugün bu zamanda nasıl ki hekim olarak çalışmamın ülkemiz ve halkımızın yararına en çok katkı sunabileceğim konu olduğunu düşünüyorsam, yapılacak ilk‘’Genel Seçimlerde’’ de yine ülkemiz için yarar sağlayacağımı düşündüğüm Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde partimi Tekirdağ Milletvekili olarak temsil etme hedefimden de vazgeçmediğimi, gerek örgütümüzün ve gerekse partimizin böyle bir göreve layık görmesi durumunda her zaman büyük bir onur ve gururla göreve hazır olduğumu bildirir saygılarımı sunarım” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10