Albayrak: Erbay caddesine beton yol ve baskı beton kaldırım yapacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Erbay Caddesi'nde silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması gerçekleştirecek. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Erbay Caddesi'

Kapaklı 16.04.2021 14:31:00 0
Albayrak: Erbay caddesine beton yol ve baskı beton kaldırım yapacağız

TESKİ  ekipleri tarafından altyapısı yenilenen Erbay Caddesi'nde, TREDAŞ ekiplerinin altyapı hatlarının kurulumunun tamamlanması bekleniyor. TREDAŞ ekiplerinin de sorumluluk alanlarında bulunan çalışmayı tamamlamasının ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından vakit kaybedilmeksizin silindirle sıkıştırılmış beton yol yapılacak.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Erbay Caddesi’nde 15 bin metrekare beton yol, 7 bin metrekare ise baskı beton kaldırım çalışması yapacağını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ İl genelinde altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Sağlıklı bir gelecek için sağlam bir altyapı şart. Bu anlayışla 11 ilçemizde de altyapı çalışmalarında büyük mesafe kat ettik. Altyapısını tamamladığımız bölgelerde üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapaklı ilçemizin Erbay Caddesi de bunlardan biri. Burada TESKİ ekiplerimizin altyapı çalışmaları tamamlandı. TREDAŞ ekiplerinin de altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte caddemizde beton yol ve baskı beton kaldırım yapacağız. Çalışmalarımızın Kapaklı ilçesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

AK PARTİLİLER TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ve partililer, eylül ayından bu yana Erbay Caddesi'nde tamamlanamayan alt yapı çalışmaları nedeniyle geçtiğimiz aylarda yaptıkları açılamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’ye tepki göstermişti.  

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10