Akay'dan 'Hoş Geldin Bebek' ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında, yeni bebekleri olan Özge ve Mert Çekçi çiftini ziyaret etti.

Çerkezköy 16.04.2021 15:13:00 0
Akay

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Çekçi Ailesi’ni evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan Atlas bebeğe de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

 

 HOŞ GELDİN ATLAS BEBEK

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Özge ve Mert çiftini evlerinde ziyaret etti. Çekçi Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Atlas’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini, Çekçi Ailesi’ne takdim etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Hayata ‘Merhaba’ diyen Atlas bebeğe uzun ve sağlıklı bir yaşam dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, Çekçi Ailesi’ni de tebrik etti.  Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve Başkan Akay’a teşekkür eden Özge ve Mert Çekçi çifti de böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik ettiler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10