Kaymakamlık ve ÇOSB'den erzak desteği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü 350 adet erzak kolisini Çerkezköy Kaymakamlığına bağışladı. Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı erzakları ihtiya?

Çerkezköy 20.04.2021 14:25:00 0
Kaymakamlık ve ÇOSB

Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde başlayan dağıtıma Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş katıldı. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Ramazan ayında yardıma muhtaç aileleri unutmadı. Sözdinler, 350 aileye erzak desteğinde bulundu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen kişilere erzaklar yine Vefa grubu tarafından dağıtıldı.

 

 

149 KİŞİYE PATATES VE SOĞAN YARDIMI

 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile patates ve soğan üreticisine destek olmak amacıyla Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alımı yapılan ürünler ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak gönderilen patates ve soğanların da dağıtımı yapıldı. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 149 aileye ikişer çuval patates ve birer çuval soğan dağıtıldı. Ailelere patates ve soğanlar yine Vefa Destek ekibi tarafından dağıtıldı. 

 

 

“EN KISA SÜREDE TESLİM EDECEĞİZ”

 

Kaymakam Atilla Selami Abban, “Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere, Kaymakamlığımıza 350 adet gıda paketi teslim eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler'e teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. İhtiyaç sahipleri için gelen gıda kolileri Kaymakamlığımıza teslim edildi. Bizlerde bu kolileri en kısa sürede ihtiyaç sahibi ailelere teslim edeceğiz” dedi.

 

 

BAŞARILI VE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET HEDİYE EDİLDİ

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan dağıtıma İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. Pandemi nedeniyle Uzaktan Eğitim sistemi uygulanmasında; tablet ihtiyacı olan öğrencilere Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bağışlanan 100 adet tabletin dağıtım töreni gerçekleştirildi. Tablet dağıtım törenlerinde öğrenciler ve velileri ile sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Kaymakam Atilla Selami Abban, dağıtımı gerçekleştirilen tabletlerin öğrencilere hayırlı olması ve başarılar getirmesi temennisinde bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10