Freni boşalan kamyonet ortalığı savaş alanına çevirdi

Çerkezköy Veliköy Mahallesi'nde freni boşalan ve yokuş aşağıya inen kamyonet önüne geçen araçlara çarparak durabildi. Tanker, kamyonet ve üç aracın karıştığı zincirleme kazada ortalık sava

Çerkezköy 22.04.2021 14:01:00 0
Freni boşalan kamyonet ortalığı savaş alanına çevirdi

Çerkezköy Veliköy Organize Sanayi yolunda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. 5 aracın karıştığı zincirleme kazada kamyon sürücüsü Hüseyin K. ve bir kişi yaralandı.

 

 

KAMYONETİN FRENİ BOŞALDI

 

Kaza, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi yolu girişinde meydan geldi. İddiaya göre Organize Sanayi Bölgesi'nden Veliköy istikametine seyir halinde ilerleyen Hüseyin K. idaresindeki 36 TA 9060 plakalı kamyonetin freni boşaldı. Yokuş aşağı seyir halindeyken freni boşalan kamyon iddiaya göre sanayi bölgesine seyir halinde olan Mehmet İnanç D. idaresindeki 34 NU 2851 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Kazanın etkisi ile Birol T. idaresindeki 59 VB 520 plakalı tanker, İlyas G. idaresindeki 34 GS 6123 plakalı otomobil ve Ömer O.  İdaresindeki 34 NL 3813 plakalı hafif ticari araç da zincirleme kazaya karıştı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kamyon sürücüsü Hüseyin K. ve diğer yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTI

 

Kaza sonrası kamyonun içerisinde sıkışan sürücü Hüseyin K., olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri güvenlik önlemlerini alırken, kazanın etkisi ile yol trafiğe kapatıldı. Çekici yardımı ile araçların yol üzerinden kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü. Jandarma’nın olay ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10