Durdurulan araçtan 2 kilo uyuşturucu çıktı

Uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri Çerkezköy'de uygulama noktasında durdurdukları iki araç içinde

Çerkezköy 22.04.2021 16:17:00 0
Durdurulan araçtan 2 kilo uyuşturucu çıktı

Uyuşturucu ile mücadelesi aralıksız şekilde sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri Çerkezköy’de bir operasyon gerçekleştirdi.

 

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri, İstanbul'dan Çerkezköy’e uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Tespit edilen iki araç Çerkezköy Tugay Kavşağında uygulama noktasında durduruldu. İki araçta yapılan aramada şeffaf vakumlu poşet içerisinde iki kilo uyuşturucu madde ele geçirilirken, araç içerisinde bulunan A.K, O.B ve S.A gözaltına alındı.

 

 

ÇORLU’DA OPERASYON DÜZENLENDİ

 

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri Hıdırağa mahallesinde bir eve düzenlediği operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı. G.A isimli şüphelinin evine düzenlenen operasyonda 130 fişek uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 80 TL para ele geçirildi.

 

10 YIL 10 AY KESİNLEŞMİŞ CEZASI VARMIŞ

 

G.A isimli şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, öte yandan polis şüphelinin konut dokunulmazlığını ihlal etme, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçlarından arandığı ve toplamda 10 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğunu belirledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10