Albayrak koltuğunu Ece Biçer'e devretti 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamını Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Ece Biçer'e devre

Tekirdağ 23.04.2021 14:59:00 0
 Albayrak koltuğunu Ece Biçer

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın makam koltuğuna oturan Ece Biçer, “ Çocuklar için park alanlarını daha da fazlalaştıracağız. Yaşlı ve engelli vatandaşlar için yürüyüş alanları yapacağız. Okul bahçesi ve parklara çikolata şelalesi koyduracağım. KOVİD-19 salgını ile ilgili tedbirleri sıkılaştıracağım." dedi.  Ece Biçer daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerine il genelinde KOVİD-19 salgını ile ilgili bilgilendirici afişlerin asılması talimatını verdi.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Başkan Kadir Albayrak da Ece Biçer'in isteklerinin takipçisi olacaklarını belirterek, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu gerçekten hareketle 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilmiş başka bir bayram yok. Ben inanıyorum ki gelecek nesiller Cumhuriyet'imizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçileri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” diye konuştu. 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10