Tekirdağ'da karantinadaki çocuğa polis sürpriz yaptı

Tekirdağ'da koronavirüse yakalanan ve evinde karantina altında bulunan 8 yaşındaki Koray Buluttaş'ın doğum günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı polis ekiplerince kutlandı. Eve giden polis ekiple

Tekirdağ 25.04.2021 14:33:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri araçlarla kortej oluşturup, merkez Süleymapaşa ilçesinde kutlamalara renk kattı. Koronavirüse yakalanan ve evinde karantina altında bulunan Koray Bulutttaş, korteji görünce annesi Vesile Buluttaş'a, "Polisler bilgisayardan benim doğum günüm olduğunu görmüyorlar mı? Neden benim doğum günümü kutlamıyorlar?" dedi. Vesile Buluttaş, oğlunun sözleri üzerine ulaştığı polislere durumu anlatarak yardımcı olmalarını istedi.


TEŞEKKÜR ETTİ

 

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri de Koray Buluttaş'ın istediği üzerine çeşitli hediyeler ve doğum günü pastası alıp, araç sirenlerine çalarak evine gitti. Evinin penceresinden polis ekiplerini gören Koray, büyük coşku yaşadı. Polislere teşekkür ederek, çok mutlu olduğunu söyledi.
Apartman girişine gelen polis ekipleri, "Bugün hem doğum günün bir de 23 Nisan. Sen de dışarıya çıkamıyormuşsun, karantinadaymışsın. O yüzden biz sana geldik. Doğum günün kutlu olsun" diyerek, doğum günü pastası ve hediyeleri verdi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10