TEMA Vakfına 700 fidan bağışladılar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren SCHOTT Orim Cam San. ve Tic. A.Ş. karbon nötr olma yolunda yaptığı çalışmalara bir yenisini ekliyor. Çevre farkındalığı oluşturmak iÃ?

Çerkezköy 25.04.2021 16:12:00 0
TEMA Vakfına 700 fidan bağışladılar

Teknoloji ve estetiği bir araya getiren SCHOTT bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek karbon nötr olma yolunda çalışmalar sürdürüyor. 

 

700 FİDAN DİKİLECEK

 

Şirket Dünya Günü’nün hemen ardından gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda,  çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla çalışanlarının çocuklarına bitki yetiştirme seti hediye ediyor. Yetkililer yaptıkları açıklamada,“Bolu ve Çerkezköy tesislerinde tüm çalışanların çocuklarına 770 adet çanta tasarımındaki bitki seti gönderiliyor. Bitki setinin içinde ise saksı, toprak ve tohum bulunuyor. Çevre farkındalığı oluşturmak için çalışmalarına çalışanlarının çocuklarından başlayan SCHOTT, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak üzere çalışanları adına da TEMA Vakfı’na fidan bağışında bulunuyor. SCHOTT çalışanları adına yapılan bağış kapsamında Orman Müdürlüğü tarafından ağaçlandırmaya izin verilen Elazığ Karaali Hatıra Ormanı’na 700 adet fidan dikilecek. İstanbul Maratonu’na katılarak TEMA Vakfı için topladığımız bağış ile de çocuklarımızın geleceğine katkıda bulunduk” dedi.

 

 Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10