Sorumsuzlukta sınır tanımıyoruz

Çerkezköy'ün Fevzipaşa Mahallesi'nde altyapı ve kanalizasyon çalışmaları yürüten TESKİ'nin, bazı sokaklarda açıp bıraktığı çukurlar adeta tehlike saçıyor. Ramazan ayÄ

Çerkezköy 27.04.2021 18:01:00 0
Sorumsuzlukta sınır tanımıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında TESKİ, Fevzipaşa Mahallesi’nde altyapı ve kanalizasyon çalışmaları yapıyor. Ancak, çalışmaların yapıldığı sokaklarda açılan çukurların bir türlü kapanmaması mahalleliyi adeta bezdirdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE İLE BURUN BURUNALAR”

 

Aylardır süren çalışmalar kapsamında yüklenici müteahhidin açtığı çukurları kapatmamasına ve çukurların etrafından güvenlik önlemi almamasına tepki gösteren mahalle sakinleri, “Bu çukurları yetkililer neden görmüyor. Hiçbir önlem alınmıyor. Bizim çocuklarımız burada tehlike ile burun burunalar. Neden bu kadar sorumsuz insanlara iş veriliyor? Bu çukurların etrafında güvenlik önlemleri olmak zor olamaz” diyerek duruma tepki gösterdi.

 

“BU ÇUKURLARI BIRAKIP GİTTİLER”

 

Fevzipaşa Mahallesi Kulalar Sokak’ta 2 park arasında yapılan altyapı ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında açılan çukurların ne zaman kapanacağını merak eden mahalle sakinleri, “Çocuklarımız bu çukurların etrafından oyun oynuyorlar. Çukurların içine girip çıkıyorlar. Bu çukurlar 1 ay önce açıldı neredeyse. Bu çukurları bırakıp gittiler. Şikayetçiyiz. Niye böyle bırakıp gittiklerini anlayamıyoruz. Ne bir güvenlik önlemi var ne bir şey. Üstünkörü bir şekilde ince şerit koyup gidiyorlar. Çocuklar tabi koparıp atıyor o ince şeritleri. Böyle olmaz. Biz mahallemizde böyle bir şey istemiyoruz. Böyle görüntüler mahallemize yakışmıyor. Yapıyorlarsa doğru dürüst yapsınlar, eğer yapamıyorlarsa da bıraksınlar. Vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamıyorlar. Aralarda gelip buraları bir görsünler” dedi.

 

BU ÇUKURLAR NE ZAMAN KAPATILACAK?

 

Öte yandan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın devreye girmesiyle bazı çukurlar kapatılırken, Kulalar Sokak’taki çukurlar ise bir türlü kapatılamıyor. Çukurlar, etrafından oyun oynayan küçük çocuklar için tehlike yaratmaya devam ederken, bu çukurların ne zaman kapatılacağı ise merak ediliyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10