Ergene Velimeşespor'dan altın değerinde galibiyet

Grubunda var olma mücadelesi veren Ergene Velimeşespor evinde ağırladığı 24 Erzincanspor'u 2-1 yenerek hem ligde kalma umutlarını canlı tuttu hem de rakibinin Play-Off umutlarını da ertelemiş oldu.

29.04.2021 12:08:00 0
Ergene Velimeşespor

Ergene stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor Emre Yılmaz, Evren Kilarcı, Taner Yılmaz (86'), Mert Er Estik, Işık Kaan Arslan, Eser Akbaş, Yüksel Şişman, Çınar Tarhan (76'), Oğuzhan Akgün, İbrahim Fatih Dilek, Ergun Cengiz (80') kadrosu ile çıkarken, konuk ekip 24 Erzincanspor ise Murat Demir, Rıdvan Türker, Yunus Emre Çakır, Abdulcebrail Akbulut, Sefa Akgün (84'), Hakan Demir, Samed Karakoç, Mümin Talip Pazarlı, Ahmet Kaan Ergün (74'), Niyazi Batuhan Salman, Ozan Papaker ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmaya her iki takımda hızlı başlarken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip üstünlüğü eline aldı.  Müsabakanın 12.dakikasında Velimeşe ceza alanı içinde gerçekleştirilen organizasyonda topla son buluşan Samed düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve müsabakayı 0-1 yaptı. Bu golün ardından toparlanan Velimeşe takımı oyuna denge getirdi. Müsabakanın 22.dakikasında sağ çaprazdan serbest atışı kullanan Fatih ceza alanı içine yaptığı sert ortayı iyi takip eden Ergun Cengiz kafa ile eşitliği sağladı ve skoru 1-1 yaptı.İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde hızlı ataklar geliştiren Ergene Velimeşespor sağlı sollu ataklarla galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın 70.dakikasında Velimeşe takımı Erzincan defansını kontrolsüz yakaladı ve topu son oyuncu Ergun ile buluşturdu. Ergun kontrasında golünü attı ve maçı 2-1 yaptı. Bu golle öne geçen Velimeşe takımı defansa çekildi. Kontra ataklarla rakibine tehlikeler yaratan Velimeşe kalesinde de ataklar görse de golle sonuçlanan tehlike oluşmadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmadan ev sahibi ekip 2-1 üstünlükle ayrıldı ve ligde kalma umutlarını da canlı tutmuş oldu.Ergene Velimeşespor puanını 30 yaparken, 24 Erzincanspor ise 56 puanda kaldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10