Kampanyaya bir destekte Dinarsu'dan

Halıcılık sektöründe ülkemizin ve dünyanın önde gelen firmalarından biri olan Dinarsu, Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan "Komşu Paket" kampanyasına 550 koli erzak paketi ile destek o

Çerkezköy 29.04.2021 14:01:00 0
Kampanyaya bir destekte Dinarsu

Çerkezköy Belediyesi tarafından, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmek üzere başlatılan “Komşu Paket” kampanyasına bir destek de Dinarsu’dan geldi.

 

KOMŞU PAKET UYGULAMASI BAŞLATTIK

 

Kampanya için 550 koli erzak paketi bağışında bulunan Dinarsu’ya, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında teşekkür ziyaretinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, burada Fabrika Genel Müdürü Bahadır Aksoy ve Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Topçu tarafından karşılandı. Pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılı günler geçirdiğine dikkat çeken Akay, “ Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Komşu Paket uygulamasını başlattık” dedi.

 

DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM

 

Akay, “ Dayanışmaya ve yardımlaşmaya belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu zor günlerde temel gıda maddelerinden oluşan komşu paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Dinarsu Halı’ya da Belediyemiz tarafından başlatılan ‘Komşu Paket’ kampanyasına bağışladıkları 550 koli erzak paketi için teşekkür ediyoruz. Bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırseverlerimizin destekleriyle komşularımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz. Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmayı diliyor; Tüm hayırseverlerimizi komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10