Kapaklı Belediyesi 7 adet tekerlekli sandalye bağışladı

Kapaklı Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi'ne tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, koronavirüs tedbirleri kapsamından alÄ

Kapaklı 29.04.2021 14:03:00 0
Kapaklı Belediyesi 7 adet tekerlekli sandalye bağışladı

Geçtiğimiz hafta Dernek Başkanı Hayati Çakan’ın açıklamalarının ardından derneğe ziyaret gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, özel insanlar için derneğe 7 sandalye bağışladı.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Ziyarette engellilere yönelik projelerden bahseden Başkan Mustafa Çetin, derneğe 7 adet manuel tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Başkan Çetin, ‘Bu yıl Engelliler Haftası maalesef koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma dönemine denk geldi. Biz de bugün erkenden sizleri ziyaret etmek istedik. Şimdiden haftanız kutlu olsun, belediye olarak ihtiyacınız olan 7 adet tekerlekli sandalyeyi de bu vesile ile teslim etmiş olduk.” dedi.

 

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan da, ziyaretleri ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e  teşekkür etti. Çakan, ‘Engelliler olarak bize her konuda destek olan belediyemize ve size tüm engelliler adına teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun’ dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10