Kalder ile 'İyi niyet bildirisi' imzaladılar

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Genel Sekreteri Sabri Bülbül arasında Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi imzalandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,

Kapaklı 29.04.2021 16:03:00 0
Kalder ile

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi İmza Törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türkiye Kalite Derneği(KalDer) Genel Sekreteri Sabri Bülbül, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Kapaklı Belediyesi Yönetim Sistemleri ve Eğitim Birimi üyeleri katıldı.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Vatandaş memnuniyetini en üst seviyede hedefleyerek kurum içerisinde verimliliği ve iş kalitesini artırmayı amaçlayan bir süreçler yönetimi olan Toplam Kalite Yönetimi yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu yolculuğumuzu önemsiyorum. Belediye binamızda yer alan meclis salonumuzu eğitim salonu haline dönüştürdük. Bu işin olmazsa olmazı eğitim. Kurumsallaşmak için hayal ettiğimiz kalite yolculuğunda süreçler, iş tanımları, görev dağılımlarını bir bir hayata geçirmek istiyoruz. Bu iş emek gerektiriyor. Kendimize has bir şekilde ilerleyeceğiz. Amacımız belediyemizi kurumsal bir hale getirirken, kurum içerisindeki kişilerin de kendilerini geliştirip, donanımlı bir hale gelmesini sağlamak. Düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz eğitimler hayata karşı bakış açımızı değiştirecek. Belediyemizde ihtiyacımızı belirleyen, hedeflerimizi planlayan bir yönetim anlayışı ile vatandaşlarımızın memnuniyetini önceleyerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

GELİŞİM ARACI OLARAK KULLANMASINI DESTEKLEYECEK

 

Katılımcılara teşekkür eden Başkan Çetin, “İmzalanan bu bildirge ile KalDer, belediyemizin EFQM (European Foundation for Quality Management - Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı)  Mükemmellik Modelini esas alarak öz değerlendirmeyi sürekli bir gelişim aracı olarak kullanmasını destekleyecek” diye konuştu.  Türkiye Kalite Derneği(KalDer) Genel Sekreteri Sabri Bülbül ise yaptığı konuşmada, derneğin kuruluş amacını, faaliyetlerini ve paydaşları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirildi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10