Terfi Merkezi'nde sona gelindi

Kumbağ Mahallesi'nde başlatılan ve Barbaros Mahallesi'ni de kapsayan toplamda 9008 metre olan Kanalizasyon Terfi Hattı ve 1 Adet Terfi Merkezi çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Tekirdağ 30.04.2021 15:20:00 0
Terfi Merkezi

Dünkü mesaisine Kumbağ Mahallesi’nde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları inceledi.

 

“ALTYAPI SORUNLARININ ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”

 

Bölgenin önemli tatil merkezlerinden biri olan Kumbağ Mahallesi’nde başlattıkları ve Barbaros Mahallesi’ni de kapsayan toplamda 9008 metre olan Kanalizasyon Terfi Hattı ve 1 Adet Terfi Merkezi çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyleyen Başkan Albayrak, “Boru İsale Hattımızı kısa süre içerisinde Süleymanpaşa Terfi Merkezimize ulaştırarak bölgede özellikle yaz aylarında yaşanan yoğun nüfus artışı dolayısıyla yaşanan altyapı sorunlarının önüne geçeceğiz” dedi.

 

PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında teknik personellerden bilgi alan Albayrak, bölgedeki incelemelerinin ardından Kumbağ Sahili’nde sabah yürüyüşü yaptı. Albayrak, “Kaliteli hizmet anlayışıyla mavi gözlü kentimizin geleceğine yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10