Park tartışması yumruklu sopalı kavgaya dönüştü

Önceki akşam İstasyon Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan Bulut Oto tamirhanesinin önünde park nedeniyle çıkan tartışma yumruklu ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada i?

Çerkezköy 2.05.2021 14:12:00 0
Park tartışması yumruklu sopalı kavgaya dönüştü

Önceki akşam İstasyon Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan Bulut Oto tamirhanesinin önüne park eden aracını park ettiği yerden kaldırması için uyaran işletme sahibi Aydın Bulut ile sürücü Turgut D. arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya, ardından da akrabalarını iş yerine çağırmasıyla demirli-sopalı kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı sakinleştirmeye çalışırken, Turgut D’nin yakınlarının da kavgaya karışmasıyla kavgayı kontrol etmekte zorlanan polis önce biber gazı kullandı. Gaz fayda etmeyince havaya dört el ateş eden polisin uyarı ateşi de saldırganları sakinleştirmeye yetmedi.

 

 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

 

Polis memurlarına zaman zaman mukavemet gösteren taraftaların, “Bu dükkanı yakarız. Sizi burada yaşatmayız. Siz kim oluyorsunuz” diyerek tehdit ve küfürler savurduklarını iddia ederek olay yerinden uzaklaştıklarını söyleyen Aydın Bulut, iş yerini basarak kendisini ve çocuklarını darp eden Turgut D. ve akrabalarından davacı ve şikayetçi oldu. Kavga anı saniye saniye iş yeri güvenlik kameralarına yansırken, iki polisin arasında iş yeri sahibi Aydın Bulut’a aracından inerek saldıran şahsın rahat tavırları ise izleyenlere pes dedirtti. Bulut, “ İnsanlar kendi iş yerlerinde polisin gözü önünde bu şekilde darp edilebiliyor ise bu insanlar bu gücü nereden ve kimden alıyorlar. Bizlerin can ve mal güvenliği tehlikededir” diyerek Çetin D., Savaş D. ve Turgut D'den şikayetçi oldu.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10