Eşi ile ilişki yaşadığından şüphelendiği babasını öldürdü

Ergene'de Nazım K. (51), çıkan tartışma sonucu oğlu Güven K.(31) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Annesi Münevver K.(49) ile birlikte gözaltına alınan Güven K.'nin babası ile eşi aras

Ergene 4.05.2021 18:45:00 0
Eşi ile ilişki yaşadığından şüphelendiği babasını öldürdü

Olay, Ergene'nin Yeşiltepe Mahallesi Gurbet Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

EVE SES KAYIT CİHAZI YERLEŞTİRDİ

 

Unlu mamül satışı yapan 2 çocuk babası Güven K., iddiaya göre, eşinin kendisini aldattığından şüphelenince eve gizlice ses kayıt cihazı yerleştirdi. Kayıtları dinleyen Güven K. eşi ile babası Nazım K.'nin sık sık konuştuklarını belirledi. Eşi ile babasının arasında bir ilişki olduğundan şüphelenen Güven K., bu nedenle boşanma davası açmaya hazırlanırken, önceki gece aynı apartmanda yaşayan fabrika işçileri anne ve babasının dairesine gitti.

 

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

 

Güven K. ile babası arasında ses kayıtları nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre, anne Münevver K da tartışma katıldı. Çıkan kavgada Güven K., eline geçirdiği bıçakla babasını bıçakladı. Nazım K., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kaldı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nazım K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Nazım K.'nin cansız bedeni Ergene Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis, Güven K. ile annesi Münevver K.'yi gözaltına alıp, emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından anne oğul, Çorlu ilçesinde adliyeye sevk edildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10