Vakitçi: Kudüs bizim canımız

Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi terör devleti israilin Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya yönelik terör saldırıları konusunda açıklama yaptı.

Tekirdağ 9.05.2021 13:35:00 0
Vakitçi: Kudüs bizim canımız

Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi,” Ramazan ayının başından beri, pervasızca saldırılar gerçekleştiren işgalci İsrail, şimdi de Müslümanların göz bebeği ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya alçakça saldırıyor. İslam dünyasının parçalanmışlığını fırsat bilerek, tüm dünyanın gözü önünde kutsallarımızı dahi hedef alan ve fütursuzca bu zulümleri işleyenler iyi bilsinler ki, eninde sonunda tüm yaptıklarının hesabı mutlaka sorulacaktır! Hiç vakit kaybetmeksizin, Cuma gününe, Ramazan ayına, Kudüs şehrine ve Mescid-i Aksa’ya aynı anda saldıran işgalcilere, bir an evvel hak ettikleri karşılık misliyle verilmelidir” dedi.

 

ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Vakitçi, “ Söylenecek sözler artık tükenmiştir, acilen somut adımlar atılmalıdır. Tüm İslam alemine çağrıda bulunuyorum:Gün, ilk kıblemize, onurumuza, namusumuza ve izzetimize sahip çıkma günüdür! Zaman, zalimlere haddini bildirme zamanıdır! İslam dünyası ayağa kalkmadan birleşmeden olmaz. Bu bir avuç teröristin bertaraf edilmesi için gerekli adımları atmadan Allah'tan Ebabil kuşları beklemek ancak bizim helakımıza sebep olur. Bin aydan daha hayırlı bir zaman dilimini içinde barındıran bu mübarek anlarda canı gönülden Rabbimize niyaz ve yakarışta bulunmalıyız.  Aklımızı başımıza devşirip biran evvel özümüze dönüp İslam birliğini tesis etmeliyiz” dedi.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10