Tokgöz: İhtiyaç sahiplerinin sevincine ortak olduk

UMAY Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tokgöz yaptığı açıklamada, Her yıl Ramazan ayında büyük titizlikle yürüttükleri kampanya çerçevesinde Çerkezköy, Kapaklı, Ergene

Çerkezköy 10.05.2021 14:19:00 0
Tokgöz: İhtiyaç sahiplerinin sevincine ortak olduk

UMAY Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tokgöz,” UMAY Arama Kurtarma Derneği olarak; her yıl titizlikle yürüttüğümüz yardım kampanyasını bu yıl da devam ettirdik. 20 kişilik ekiple gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyamız bu yıl Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Çorlu ilçelerimizi kapsadı. Hayırseverlerimizin yardımlarını büyük bir titizlikle yürüttüğümüz koordineli çalışmalar sonucunda ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde hayırseverlerimizin duyarlılığı ve ekip arkadaşlarımın fedakar çalışmaları sonucu bu yıl 538 ailemize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

BİZLERİ CESARETLENDİRMİŞTİR

 

Tokgöz, “ Hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden gönüllülük esasıyla şeffaf bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalar Tekirdağ halkı tarafından büyük bir teveccühle karşılanmış ve takdir edilmiştir. Gerek derneğimize yapılan gönüllülük başvuruları gerekse sosyal medya hesaplarımıza gelen övgü dolu mesajlar Tekirdağ’ımızın değerine değer kattığımızın göstergesidir. Halkımızın bu ilgisi bizleri cesaretlendirmiş ve çalışmalarımıza aralıksız devam etme gücü vermiştir. Ramazan ayı boyunca yaptığımız çalışmalarla 538 ailemize erzak, 3 ailemize eşya, 4 çocuğumuza kırtasiye, 8 bebeğimize bez ve mama, 19 ailemize alışveriş çeki, 12 ailemizin ise çeşitli faturalarını ödemelerine katkı sağladık” dedi.

 

ÇOCUKLARIN ŞEKERİNİ EVLERİNE BİZ GÖTÜRECEĞİZ

 

Kültürümüzün güzel geleneklerinden birisi olan şeker toplayan çocukların bu bayramda kısıtlama nedeniyle şeker toplayamayacağını kaydeden Tokgöz, “ Yönetim Kurulumuzun kararı ile bu bayram çocuklarımızın şekerlerini evlerine biz götüreceğiz. Yönetim Kurulu ve gönüllülerimizin desteği ile inşallah arife günü beş bin çocuğumuza bayram şekerlerini, ihtiyaç sahibi 50 ailemize bayram şekeri ve kolonya paketi ile Ramazan Ayı’nın son iftarlık yemeklerini ulaştırmayı planlıyoruz. Pandemi kuralları içerisinde büyük bir hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde; bizlerden desteğini esirgemeyen ve hayır işlerinde bizleri aracı kılan tüm hayırseverlerimize ve dur durak bilmeden emeğini ortaya koyan vefakar gönüllülerimiz ve yönetimime teşekkür ederim. Başta Şehitlerimizin anneleri olmak üzere Cennet kokulu tüm annelerimizin Anneler Gününü ve Türk-İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10