Akay: İki caddede alt yapı çalışmasına Haziran'da başlanacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ'nin ilçe merkezinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını inceledi. TESKİ'nin ihalesi yapılan Atatürk ve Öztrak Caddesinde alt yapı

Çerkezköy 11.05.2021 16:29:00 0
Akay: İki caddede alt yapı çalışmasına Haziran

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), kısa bir süre içerisinde başlayacağı Atatürk ve Öztrak Caddesi içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları öncesi, Atatürk ve Öztrak Caddesi’ne bağlantısı olan cadde ve sokaklarda da altyapı çalışmalarını tamamlıyor.

 

 

"BİZE ZAMAN KAYBETTİRMEYECEK"

 

TESKİ’nin Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde altyapı çalışmalarına Haziran ayı başında başlanacağını ve ihalelerin yapıldığını kaydeden Başkan Vahap Akay, “ Atatürk ve Öztrak Caddelerinde çalışmalara başlamadan bu iki caddeye bağlantısı olan cadde ve sokaklarda eksik olan altyapı imalatları yapılarak, tamamlanıyor. Bu noktalardaki çalışmaların tamamlanmasını önemsiyoruz. Çünkü Atatürk ve Öztrak Caddelerinde çalışmalar başladığında, bugün yapılan altyapı imalatları bize zaman kaybettirmeyecek” diye konuştu.

 

BU SOKAKLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

TESKİ’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hatip Sokak, Dalyan Sokak ve Kosvalı Sokak ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Efendioğlu Sokak’ta gerçekleştirdiği yağmursuyu hattı yapım çalışmalarını da inceleyen Akay, Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, en kısa sürede üst yapı çalışmalarının yapımına başlanacak” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10