Amerikan ve İsrail bayraklarını dergah girişine serdi

Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi Kudüs ve Gazze'deki saldırılarla İslam alemini ayağa kaldıran İsrail'in saldı

Çerkezköy 16.05.2021 13:34:00 0
Amerikan ve İsrail bayraklarını dergah girişine serdi

Pankartı çiğneyerek bayram namazına gelen Alevi cemaatinin önderi Seyyid Sinan Boztepe, “Müslümanlara zulmeden, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da inananların iftarını kan ve gözyaşıyla açmasına sebep olan emperyalist uşaklarının son saldırılarını protesto etmek ve Gazze’deki vahşete dikkat çekmek için böyle bir protesto yöntemi seçtik. Orta Doğu’yu kan gölüne çeviren Amerika ve onun şımarık çocuğu İsrail’in Filistinli kardeşlerimize uyguladığı vahşet karşısında safımızı belirtmek için yapılmış masum bir protestodur. Kadın çocuk demeden mazlum Filistinlileri şehit eden katil İsrail devleti ne din tanıyor ne de adalet. İslam coğrafyasında Müslümanlara reva görülen kan ve gözyaşının son bulacağı, bayramları bayram tadında yaşayacağımız günlerin özlemiyle İslam alemi bir taraftan Covid kıskacında mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarken Filistin’deki kardeşlerimizin ise bombalar altında bir Ramazan Bayramını daha kutluyor. Bu bayramın İslam aleminin uyanışına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

FACEBOOK HESABINI KAPATTI

 

Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe’nin bu paylaşımının ardından sosyal medya paylaşım ağı Facebook’un, bu paylaşımını sakıncalı bularak Boztepe'nin 10 yıldır kullandığı hesabını kapatması üzerine Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe de yeni bir hesap açarak cemaatine ve sevenlerine “Yardımınıza ihtiyacım var. Siyonist Facebook, Filistin paylaşımlarım sebebiyle hesabımı kapattı. Bu benim yeni hesabımdır. Senden ricam, beni ekle ve sayfanda bu yazımı paylaş. Bu sayede dostlarımız da yeni hesabımı eklemiş olsunlar. Selametle.” sözleriyle seslendi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10