Kaymakam Abban denetimlere katıldı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Ramazan bayramında tam kapanma tedbirleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Trafik Denetleme ekipleri tarafından ilçe giriş ve çıkışlarÄ

Çerkezköy 16.05.2021 16:09:00 0
Kaymakam Abban denetimlere katıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen 'Pazar Yerleri' genelgesi kapsamında 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde yaş sebze ve meyve ile fide yanı sıra zeytin, yumurta ve süt ürünleri satışı yapan pazar yerleri açıldı. Bu kapsamda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına  Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, tam kapanma döneminde kurulan pazar yerlerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Söz konusu denetimlerde pazar esnafının ve vatandaşların maske ve sosyal mesafe ile hijyen kurallarına uyup uymadığı denetlendi. Ayrıca vatandaşlarımıza pazar yerine girişlerinde HES kodu kontrolü yapıldı.

 

PAZAR YERLERİNİ DENETLEDİ

 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Pazar Yerleri genelgesinin ardından Çerkezköy’de belirlenen yerlerde pazar yerleri kuruldu. Bu kapsamda, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında pazar yerlerinde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması adına ilçenin en büyük pazar yeri olan Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde ve Kızılpınar ve Veliköy Pazar yerinde denetim yapıldı. Yapılan denetimlere İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin ve kolluk kuvvetleri ve zabıta ekipleri katıldı. Abban, denetimler sırasında koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol ederek pazarcılara pazar yerlerinin virüsün bulaş alanı olmaması gerektiğini ifade etti ve maske, sosyal mesafe, el hijyeni tedbirlerini hatırlattı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10