Kayın biraderini öldüren enişte evinde intihar etti

Çerkezköy'de iki çocuk babası 36 yaşındaki Dursun Özkaraca, eşinin evi terk etmesinden sorumlu tuttuğu kayınbiraderi Muhammed Kılıç'ı (22) tabanca ile otomobilde vurarak öldürdü. Güvenlik kame

Çerkezköy 17.05.2021 18:02:00 0
Kayın biraderini öldüren enişte evinde intihar etti

Fatih Mahallesi Birsen Sokak’ta meydana gelen olayda eşi ile tartışma yaşayan iki çocuk annesi Burcu Özkaraca, bir süre önce evi terk edip, baba evine gitti. Özkaraca, eşinin evi terk etmesinden sorumlu tuttuğu kayınbiraderi 22 yaşındaki Muhammed Kılıç'ın oturduğu evin önüne gitti. Dursun Özkaraca, bir süre sonra evinden çıkıp, otomobiline binen Kılıç'ın yanına gitti, tabancayla 6 el ateş etti. Kılıç kanlar içinde kalırken, Özkaraca ise kaçtı.İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Kılıç kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

 

CİNAYETİN ARDINDAN İNTİHAR ETTİ

 

Olayın ardından Dursun Özkaraca, 2 sokak ileride bulunan Mevlana Sitesi'ndeki evine gitti. Polis ekipleri, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarında yapılan incelemeyle şüphelinin Dursun Özkaraca olduğunu belirledi. Eve giden ekipler, Özkaraca'nın pompalı tüfekle kendisini vurarak intihar ettiğini belirledi. Savcı ve polisinin incelemesinin ardından Özkaraca'nın cansız bedeni, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polisin yaptığı incelemede Özkaraca'nın Kılıç'ı öldürdüğü tabancanın mermisinin bittiği ve intiharda ise evde bulunan pompalı tüfeği kullandığını belirledi. Bu arada, Dursun Özkaraca'nın kayınbiraderini öldürdüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10