Taksi çukura düştü; taraflar birbirine girdi

TESKİ'nin Fevzipaşa Mahallesinde Yağmur Suyu Şebeke İnşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ekiplerin açtığı çukura ticari taksi düştü. Çukura düşün ticari aracÄ

Çerkezköy 19.05.2021 15:56:00 0
Taksi çukura düştü; taraflar birbirine girdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Fevzipaşa ve Gazi Osman Paşa Mahallelerinde ani yağışlarda meydana gelen su baskınlarından koruyacak olan Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Yağmur Suyu Şebeke İnşaatı yapım işi çalışmaları sürüyor. Öte yandan Demek Sokak’tan Bahar Sokak istikametine gitmeye çalışan İlhan Gümüş idaresindeki ticari taksi Güveniş Caddesinde alt yapı çalışmalarının yapıldığı çukura düştü.

 

İKİ GRUP ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

 

Kazada başından yaralanan ticari taksi sürücüsü, olay yerine gelen ambulansa bindirilirken, olayı duyduktan sonra kaza yerine gelen Gümüş’ün yakınları ise TESKİ ekiplerine tepki gösterdi. Olayda Gümüş’ün kardeşi Cansel Gümüş ile taşeron firmanın sorumlusu Nejat İlhan arasında sözlü tartışma çıkarken, bu sırada ambulanstan yaralı halde inen İlhan Gümüş ise sokakta önlem alınmadığını iddia ederek firmayı suçladı. İki grup arasında çıkan kavgayı polis ekipleri ile vatandaşlar ayırırken, yaralı Gümüş ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

TESKİ EKİPLERİNİ SUÇLADI

 

TESKİ ekiplerine tepki gösteren Cansel Gümüş, “Kardeşim sokaktan gelirken yokuş yukarı olduğu için seti görmemiş. Burada ne duba var ne emniyet şeridi var. TESKİ ekiplerinden şikayetçiyiz” dedi.

 

HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALDIK

 

Sokakta güvenlik önlemi aldıklarını kaydeden taşeron firma sorumlusu Nejat İlhan ise, “Sokaktan geçmek için koyduğumuz dubaları ve çöp bidonunu yan tarafa koymuş, taksi şoförü buradan hızlı bir şekilde karşıya geçmeye çalışmış. Çalışma yapıyoruz. Kimseye sormuyor. Dubaları görüyor başka bir yere koyuyor. Bizim yapacak bir şeyimiz yok. Her köşe başına insan koyma şansımız yok. Güvenliğimizi fazlasıyla almışız. İnsanlar kavga için yer arıyorlar. Her güvenlik şeridine bir adam koyarsam bu işi bitiremeyiz” diye konuştu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10