Çerkezköy'de 19 Mayıs coşkusu sokaklara taşındı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Spor Bayramının 102'inci yılında bayram coşkusu sokaklara tanışırken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, üstü açık TIR'la mahalleleri gezerek ha

Çerkezköy 20.05.2021 13:12:00 0
Çerkezköy

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de coşkuyla kutlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bayram Tırı ile kentin cadde ve sokaklarında dolaşarak vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

 

 

VATANDAŞLARIN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

 

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile bir ulusun kaderini değiştirmek için Samsun’a çıktığı ve milli mücadeleyi başlattığı tarih olan 19 Mayıs 1919’un 102’inci yılı Çerkezköy’de coşkuyla kutlandı.Pandemi nedeni ile Çerkezköy Belediyesi, bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, bugüne özel hazırlatılan 19 Mayıs Bayram Tırı’nı ilçenin tüm mahallelerinde dolaştırarak, vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

 

 

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu dalga dalga tüm mahallelere yayılırken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 19 Mayıs Tırı ile Çerkezköy halkını selamladı. Vatandaşlarımız da balkonlarından, evlerinden, pencerelerinden bu coşkuya eşlik ederken, TIR’ın geçtiği cadde ve sokaklarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tavan yaptı. Gece boyunca süren etkinliklere Çerkezköy halkı da büyük ilgi gösterdi.

 

 

YİNE MEYDANLARDA HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

 

19 Mayıs Tırı’nın Çerkezköy mahallelerini gezmesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy halkının ve tüm Türkiye’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102. Yılı’nı bir kez daha kutlayarak, “Bugün 19 Mayıs. Milli mücadelenin 102. Yılı. Bu coşkuya, bu heyecana bu salgın döneminde balkonlarından, pencerelerinden coşkuyla takip eden tüm hemşerilerimi sevgi ile kucaklıyorum. İnşallah kısa sürede sağlıklı günlerde buluşacağız. Bayram coşkusunu, heyecanını yine meydanlarda hep birlikte kutlayacağız. Bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10