Optimed hastanesinden anlamlı sosyal sorumluluk projesi

Optimed Hastanesi, engelli bireylerin ve ailelerinin zorlu yaşam koşullarına dikkat çekmek ve bu anlamda farkındalık oluşturmak amacıyla başarılı bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. Optimed Hastanesi yöneti

Çerkezköy 21.05.2021 16:23:00 0
Optimed hastanesinden anlamlı sosyal sorumluluk projesi

Sağlıklı birey ve sağlıklı toplum kavramına katkı sağlama bilinciyle hizmet veren Optimed Hastanesi, kendi bünyesinde gerçekleştirdiği iç toplantılara geç gelen hastane sağlık çalışanlarından zaman yönetimini sağlayabilmek adına geç kalınan dakika başına belirli bir meblağ toplayarak gerçekleştirdiği bu keyifli rekabet sonucu toplanan rakamın tamamıyla tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi engelli bir vatandaşa hediye etti.

 

DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEK

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar rehberliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşımızın ailesiyle bir araya gelen ve tekerlekli sandalyeyi takdim eden Optimed Hastanesi Tıbbi Direktörü Op. Dr. Recep Çalışkan, ”Yardımlaşmanın zengin kültürümüzün bir parçası olduğunun bilinciyle hareket eden bir sağlık kuruluşu olarak bugüne kadar insan ve insan sağlığını merkez aldık ve almaya da devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarımızla kendi aramızda başlattığımız tatlı rekabet sonucu engelli bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ederek engelli bireylerimizin topluma kazandırılmaları konusunda değerli bir adım attık. Bundan sonraki süreçte de bu ve bu tarz projelerimizi hayata geçireceğimizi belirtir ve bu yönde atılan adımların diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını temenni ederiz” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10