Yılmaz ve yönetiminden Emniyet Müdürü Akın'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Emniyet Müdürlüğüne atanan Ferhat Akın'a hayır

Çerkezköy 21.05.2021 16:54:00 0
Yılmaz ve yönetiminden Emniyet Müdürü Akın

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz, beraberindeki Başkan Yardımcısı Sadettin Hasanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Barış Ülker, Seçkin Tunç, Ercan Özdemir ve Oktay İnal ile birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz,” Yeni göreviniz hayırlı olsun. Dernek olarak emniyet teşkilatımızın her zaman yanındayız. Geçtiğimiz ay emniyet teşkilatına iki araç tahsis ettik. Pandeminin bitmesiyle birlikte  Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği olarak çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Dün olduğu gibi bugünden sonra da emniyet teşkilatının her zaman yanındayız. Her geçen gün nüfusu artan Çerkezköy’deki görevinizin de hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10