Asker uğurlamasında tepki çeken görüntüler

Çerkezköy'de korona virüsle mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamayı hiçe sayan gençlerin asker uğurlaması nedeniyle düzenlediği konvoy, cep telefonu kamerasına yansıdı. Asker uğurlaması do

Çerkezköy 23.05.2021 16:14:00 0
Asker uğurlamasında tepki çeken görüntüler

Tekirdağ Valiliği tarafından asker uğurlamalarında kısıtlama yapılmasına rağmen Çerkezköy’de yine dehşete düşüren görüntüler kaydedildi.  Asker uğurlamak için korona virüs salgınına rağmen maske takmadan ve sosyal mesafeye uymadan bir araya gelen gruplar, konvoy halinde trafiğe çıktı. Magandalar, yolları trafiğe kapatıp müzik eşliğinde eğlenirken, otomobillerle ve motosikletlerle drift atıp patinaj çekti.

 

KİMSENİN CANINI UMURSAMADI

 

Celp döneminin gelmesiyle birlikte Çerkezköy ilçe merkezinde asker uğurlamalarında yine istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Asker uğurlamak için eğlence düzenleyen gruplar önceki gün Çerkezköy’de kısıtlama olmasına rağmen sokağa çıktı. İlçe merkezinde terör estiren trafik magandaları bir an olsun kimsenin canını umursamadı.

 

 

BÜYÜK TEPKİ

 

Maske takmadan ve sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak asker adayının evinde toplanan kalabalık daha sonra araçlarına binerek konvoy halinde trafiğe çıktı. Magandalar Namık Kemal Bulvarı’nda trafikte otomobil ve motosikletlerle patinaj çekerek ortalığı dumana boğdu. Yollarda dörtlü sinyalleri yakarak şeritlere dağılan grup, trafiği yavaşlatarak hem kendi hem de vatandaşların canını tehlikeye attı. Bu sırada cadde üzerinde yoğun trafik oluşurken, bazı vatandaşlar korna çalarak duruma tepki gösterdi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafiği tehlikeye sokan, çevreye rahatsızlık veren, trafikte “drift” yaparak abartı egzoz kullanan ve patinaj çeken magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10