AK Parti İl Başkanı Özcan'dan Marmaraereğlisi'ne ziyaret

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Yöneticileri ve Marmaraereğlisi İlçe yöneticileriyle birlikte Marmaraereğlisi'inde ziyaretler gerçekleştirdi.

Marmara Ereğlisi 26.05.2021 15:57:00 0
AK Parti İl Başkanı Özcan

İlk olarak; İl Başkanı Mestan Özcan, İl Teşkilat Başkanı Özkan Engin, İlçe Koordinatörleri, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen, Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Yöneticileri, geçmiş dönem Marmaraereğlisi İlçe yöneticileri ile bir araya geldi.  Ziyaretten sonra Mestan Özcan ve ekibi, göreve yeni başlayan Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

MÜJDE VERDİ

 

Esnaf ile bir araya gelen Özcan, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi. İl Başkanı, Marmaraereğlisi için hâlihazırda devam eden pek çok yatırımın bulunduğunu ve bunlara ilerleyen süreçte yenilerinin ekleneceği müjdesini verdi.  Mestan Özcan Marmaraereğlisi’nde son olarak, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte koordinasyon toplantısına katıldı. İl Başkanı toplantının ardından “Ereğlimiz için iş başındayız, çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10