Çetin: Menfezler yerleştirip alanı tamamen ıslah edeceğiz

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapaklı Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi önünden geçen derede ıslah çalışmaları başlatıldÄ

Kapaklı 26.05.2021 16:05:00 0
Çetin: Menfezler yerleştirip alanı tamamen ıslah edeceğiz

Kapaklı Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi önünden geçen derede Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ıslah çalışmaları başlarken, Şehit Ömer Halisdemir heykelinin bulunduğu köprüden başlayan ve yaklaşık 200 metrelik alanda uygulanacak çalışmanın ardından bölge vatandaşların aileleri ile keyifli vakit geçireceği sosyal bir yaşam alanına dönüştürüleceği kaydedildi.

 

SATIŞA SUNABİLECEĞİ BİR ALAN OLACAK

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “ Fen İşleri Müdürlüğü olarak Atatürk Mahallemizden geçen derelerden biri olan Ergene Caddesi paralelindeki derenin ıslah çalışmalarına başladık. Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir heykeli ile diğer köprü arasında yaklaşık 200 metre alanda bir çalışmamız olacak. Alanda kadınlarımızın el becerilerini geliştirdiği birçok kurs ve aktiviteyi düzenlediğimiz Kapaklı Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyemiz var.  Menfezler yerleştirip alanı tamamen ıslah etmiş olacağız. Alan, ailelerimizin güzelce vakit geçirebileceği, kadınlarımızın Emek Sepeti Üretim Atölyemizde ürettiği el emeği göz nuru ürünleri sergileyip, satışa sunabileceği bir alan olacak” dedi.

 

HERŞEY KAPAKLI İÇİN

 

Çetin, “ Kapaklı’nın içinden geçen tüm derelerin ıslah edilmesi gerekiyor. Yaşam alanı içerisinde kalan derelerimizin hali gerçekten içler acısıdır. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’tan yazın sivrisinek ve kokudan, kışın da sel baskınlarından mağdur olduğumuz bu derelerin ıslah edilmesini rica ediyorum. Biz burada örnek bir çalışma yapmaya gayret ediyoruz.  Her şey Kapaklı halkımız için” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10