Yüksel: Süleymanpaşamızın yarınlarını ilmek ilmek işliyoruz

Süleymanpaşa Belediyesi, Aydoğdu Mahallesi ve Hükümet Caddesi'ni birbirine bağlayan merdivenleri yenileme çalışmasını tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye BaşkanÄ?

Süleymanpaşa 27.05.2021 15:57:00 0
Yüksel: Süleymanpaşamızın yarınlarını ilmek ilmek işliyoruz

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tamamlanan yıkım çalışmalarının ardından aynı noktada bulunan ve Aydoğdu Mahallesi ile Hükümet Caddesi’ni birbirine bağlayan merdivenleri de yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Yenilenen merdivenlere, Süleymanpaşa Belediyesi atölyelerinde üretilen korkuluklar da monte edilerek vatandaşların iniş ve çıkışları daha güvenli hale getirilirken, aynı zamanda estetik görünüm de kazandırıldı.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: “Hemşerilerimiz hatırlayacaktır; Hükümet Caddesi’nin Aydoğdu kesiminde yer alan ve atıl halde bulunan sıra dükkânları yıkarak bölgeyi, mezbeleliği andıran görünümünden kurtarmıştık. Aynı bölgede yer alan ve Aydoğdu Mahallesi ile Hükümet Caddesi’ni birbirine bağlayan merdivenlerde vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmek adına yenileme çalışmaları da başlatarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Güzel ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek ve vatandaşlarımızın yaşam konforunu arttırmak hedefiyle el emeği, göz nuru her projemizin dört dörtlük olması için, Süleymanpaşamızın yarınlarını ilmek ilmek işliyor; milletimiz için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10