Kozuva: Global pazarda ülkemizin bilinirliğini arttırıyorlar​​​​​​​

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 26 firmayı kutlayan Çerkezköy TSO Yönetim Kurul

Çerkezköy 27.05.2021 17:10:00 0
Kozuva: Global pazarda ülkemizin bilinirliğini arttırıyorlar​​​​​​​

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyet alanları kapsamında olan 26 firma, İstanbul Sanayi Odası tarafından üretimden satışlara, satış hasılatına, brüt katma değere, öz sermayeye, net aktifler tutarına, dönem karı tutarına, ihracat tutarına ve ücretle çalışanlar ortalamasına göre belirlenen Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesi içinde yer aldı.

 

“ÜLKEMİZİN BİLİNİRLİĞİNİ ARTTIRIYORLAR”

 

“Üye firmalarımızın gerçekleştirmiş olduğu bu başarı, tüm dünyada hala devam etmekte olan salgın sürecinin, özellikle de ekonomiye etkilerine baktığımızda ülkemiz ve bölgemiz için büyük önem sağlıyor” diyen Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Tüm bu kuruluşlarımız istihdamları, üretimleri ve ihracattaki paylarıyla bölgemiz ve ülkemiz adına ekonomiye büyük katkılar sağlıyorlar. Bunlar dışında geliştirmiş oldukları ürün ve hizmetlerle Global pazarda ülkemizin bilinirliğini arttırıyorlar” dedi.

 

 

“DESTEKLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Kozuva, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bölgemiz firmalarını her yıl açıklanmakta olan ilk 500 Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda görmek bizler için büyük gurur kaynağı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu önemli listeye girmeyi başaran firmalarımızı tebrik eder, sağlamış oldukları başarıyı sürdürebilmeleri ve bölgemize sağlayacakları yeni katkılar için desteklerimize devam edeceğimizi belirtmek isterim”

 

İŞTE O FİRMALAR

 

İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan 26 firma şu şekilde; 7’nci sırada Arçelik A.Ş., 17’nci sırada BSH Ev Aletleri San. ve Tic. A.Ş., 137’nci sırada Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş., 140’ıncı sırada Deva Holding A.Ş., 141’inci sırada Akçansa Çimento San. ve Tic. A.Ş., 151’inci sırada Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. (Sareks Ambalaj), 157’nci sırada Öznur Kablo San ve Tic. A.Ş., 239’uncu sırada Nobel İlaç San. ve Tic. A.Ş. (Ulkar Kimya), 248’inci sırada Altek Döküm Hadde Mamulleri San. ve Tic. A.Ş., 250’nci sırada Hema Endüstri A.Ş., 254’üncü sırada Jotun Boya San. ve Tic. A.Ş., 264’üncü sırada ANKUTSAN Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş., 276’ncı sırada Sarbak Metal Tic. Ve A.Ş., 280’inci sırada Saray Döküm ve Madeni Aksam Sanayi Turizm A.Ş., 290’ıncı sırada Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş., 303’üncü sırada Farplas Otomotiv A.Ş. (FAREL), 355’inci sırada Üniteks Tekstil ve Ticaret A.Ş., 364’üncü sırada Umur Basım San. ve Tic. A.Ş., 390’ıncı sırada World Medicine İlaç San. ve Tic. A.Ş., 402’nci sırada Samet Kalıp ve Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş., 415’inci sırada Özer Metal Sanayi A.Ş., 426’ncı sırada Yorglass Cam San. ve Tic. A.Ş., 429’uncu sırada Teverpan MDF Levha San. ve Tic. A.Ş., 448’inci sırada Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A.Ş., 489’uncu sırada Georg Fischer Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A.Ş. ve 495’inci sırada isminin açıklanmasını istemeyen bir firma yer aldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10