Yüksel: Parkımızı yepyeni bir çehreye kavuşturduk

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Rumeli İskelesi'nden sonra şehrin görünümünü değiştirecek ikinci büyük projesi olan Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı Haziran ayında açılaca?

Süleymanpaşa 29.05.2021 17:01:00 0
Yüksel: Parkımızı yepyeni bir çehreye kavuşturduk

Süleymanpaşa Belediyesi, Selanik Meydanı ve Rumeli İskelesi’nin ardından Rakoczi Müzesi altında bulunan ve uzun yıllardır atıl durumda kaderine terk edilen alanı, (Eski Ekmekçioğlu Çay Bahçesi) yeniden vatandaşların kullanımına açıyor.

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in girişimleriyle hayata geçirilen Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nda seyir terasları, kafeterya, çocuk oyun grupları ve tuvaletler yer alıyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “ Şehrimizin sahil şeridi üzerinde, uzun yıllardır atıl halde bulunan eski Ekmekçioğlu Aile Çay Bahçesi’ni; yürüttüğümüz tamir, tadilat ve yenileme çalışmaları sonucunda yepyeni bir çehreye kavuşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Alanda yürüttüğümüz çalışmaların tamamı belediyemiz imkânlarıyla gerçekleştirildi ve bu sayede ciddi anlamda tasarruf sağladık. Haziran ayı içinde, Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı ismiyle vatandaşlarımızın hizmetine açacağımız, Süleymanpaşamızın panoramik deniz manzarasına sahip yeni eğlence ve dinlence mekânımız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10