Çerkezköy'e portatif havuz kuruluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye'nin dört bir yanında spor seferberliği doğrultusunda başlattığı portatif havuz projesi kapsamında Çerkezköy'de portatif çocuk havuzu kuruyor. Önüm?

Çerkezköy 2.06.2021 16:00:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu önünde havuzun yapım çalışmaları devam ederken, 6 x 16 ebatlarında 1 buçuk metre derinliğindeki havuzun eğitim amaçlı kullanılacağı, bölgedeki ve mahalledeki çocuklara burada yüzme eğitimlerinin verileceği belirtildi. Portatif yüzme havuzunda, denizlerdeki boğulma olaylarına karşı önleyici eğitimlerin de verileceği ifade edilirken, çocukların barajlarda boğulup havuzlarda elektrik akımına kapılmamaları için böyle bir organizasyonun yapıldığı dile getirildi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA FAALİYETE GEÇMESİ PLANLANIYOR

 

Ülke genelinde kurulması planlanan bin adet portatif havuz projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Çorlu’ya ve Lüleburgaz’a yapılan portatif havuzlardan bir tanesinin de Çerkezköy’de Kapalı Spor Salonu’nun önüne kurulduğunu ifade eden yetkililer, önümüzdeki hafta havuzun faaliyete geçeceğini ve çocukların burada yüzmeye başlayacağını belirtti. Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Çerkezköy İlçe Müdürlüğü’ne bir cankurtaran ve bir eğitmen görevlendirileceğini belirten yetkililer, havuzda günün hangi saatlerinde eğitim verileceğinin de önümüzdeki günlerde netleşeceğini dile getirdi.

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10