Medlog filosuna Türk bayraklı en büyük gemiyi ekledi

Medlog Gemicilik, Türk Bayraklı gemileri ve bu gemilerdeki Türk denizcileri ile büyümeye devam ediyor. 2015 yılında MSC Türkiye'nin gemi işletmecisi olarak kurduğu Medlog Gemicilik, dünyadaki ekonomik krize rağme

Tekirdağ 6.06.2021 15:51:00 0
Medlog filosuna Türk bayraklı en büyük gemiyi ekledi

Bu doğrultuda, 195 metre boyunda 2908 TEU kapasiteli geminin bayrak ve isim değişiklik törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı ve Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer katılım sağladı.

 

 

İNŞALLAH DAHA BÜYÜKLERİNİ BURADA GÖRECEĞİZ

 

Törende konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “ 3 tarafı denizlerle kaplı olan ülkemizde bu tür limanların artması, bu tür ticaretin, gelen giden gemilerin artması, konteynerlerin indirilip bindirilmesi aynı zamanda ülkemize olan teveccühün de bir göstergesidir. Gerek ithalat gerek ihracat yönünde Tekirdağ’ımızda 13 tane Organize Sanayi Bölgesi var. Bu Organize Sanayi Bölgelerinde 2 bin 900 adet fabrika var . Türkiye’nin en büyük transit konteyner limanında bulunuyoruz. Ahmet Bey Asyaport kurmakla birlikte Medlog’u kurarak taşımacılığa da gönül vermiş olduğunu gösteriyor. 6. Gemi burada bunların içerisinde 120 bin işçimiz çalışıyor. İnşallah daha büyüklerini de burada göreceğiz. Bu büyük gemilerle de daha çok mal taşınacak, daha güzel hizmetler verilecek buna canı gönülden inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız, güzel taşımacılık yapsınlar. İnsanların ürettiklerini bir yerden bir yere götürsün” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10