İYİ Parti esnafı dinledi

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulundu. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Erseçkin, sorunların ç

Çerkezköy 8.06.2021 15:10:00 0
İYİ Parti esnafı dinledi

Fatih Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren İYİ Partililer burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 

BU DESTEKLER NEREYE GİDİYOR

 

Tam kapanma döneminde birçok esnafın ve vatandaşın açıklanan desteklerden pay alamadığını kaydeden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin; “Zaten kıt kanaat geçinmek zorunda kalan esnafımız pandemi nedeniyle daha zor günler geçiriyor Kimse biz para kazanıyoruz, durumumuz iyi diyemedi. Özellikle açıklanan desteklerden birçok esnafımız pay alamadı. Herkes gırtlağına kadar borcun içinde kalmış durumda. Açıklanan desteklerden tüm esnaf faydalanacak diye açıklanmasına rağmen müracatları kabul edilmeyen çok sayıda esnafımız var. Bu destekler nereye gidiyor? Bunun hesabı verilmeli” diye konuştu.

 

 

SORUNLARI HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Bir çok vatandaşın çarşıya pazara çıkamadığını kaydeden Erseçkin, “ Çocuklarının bir şey istemesi korkusuyla yaşıyorlar. Halkımız sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Her gün esnaf ziyareti yapan iktidar partisi ilçe başkanımızı Fatih Mahallesi’ne de bekliyoruz. Verilen desteklerin hesabı verilmeli. Kimlere verildi? Ne kadar verildi? Esnafımızın, vatandaşın derdine çare oldu mu?Bizler İYİ Parti neferleri olarak vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, gençlerimizin sorunlarını dinlemeye, yüksek sesle sorunları haykırmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10