Ak Partili Özcan Çorlu ve Ergene'de incelemelerde bulundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan beraberindeki il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Ergene ve Çorlu'da ziyaretler gerçekleştirdi.

Tekirdağ 9.06.2021 16:47:00 0
Ak Partili Özcan Çorlu ve Ergene

Mestan Özcan ilk olarak, Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül ile birlikte, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Soner Er'i ziyaret ederek, ilçenin ekonomik faaliyetleri hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mestan Özcan, Ergene için her alanda çalışmaya, hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

 

SAĞLIK HİZMETLERİNDEN FAYDALANMAYA BAŞLAYACAKLAR

 

İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcı, İlçe Koordinatörleri, İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ergene Sağlık Mahallesi'nde, Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ettiler. İl Başkanı Özcan, “Ergene Sağlık Mahallemizde, İlçe Başkanım İbrahim Gönül ile birlikte, Aile Sağlığı Merkezimizi ziyaret ederek, hekimlerimizle görüştüm. İhalesi yapılan 50 yataklı devlet hastanesi tamamlandığında, İlçemiz son teknoloji sağlık hizmetlerinden de inşallah faydalanmaya başlayacak” dedi.

 

 

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUM

 

Mestan Özcan ve beraberindekiler daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Ergene’deki yatırımlarını incelediler. Gençleri çok önemsediklerini kaydeden Özcan, “ Onların faydasına olan her yatırım, bizim için çok daha öncelikli. Ergene'mizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımlarını inceliyor. Hepsi birbirinden güzel. Tamamlanan ve yapımı devam edenler de var. Ergene'mize hayırlı olsun.

 

SU KESİNTİLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

 

Ergene temaslarını tamamlayan İl Başkanı ve ekibi daha sonra Çorlu’ya geçti. Çorlu’da ilk olarak İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları Özkan Engin, Mustafa Bahar, Yıldız Filiz ve Müge Yıldız Topak Çorlu İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Silahtarağa Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Mestan Özcan, vatandaşlar için tehlike oluşturan açık rögar kapakları ve üç gündür süren su kesintisi ile ilgili çalışma yaptı.

 

HALI SAHA KAZANDIRACAĞIZ

 

Özcan, “ Çorlu programımız sırasında, Silahtarağa Mahallemizde incelemelerde bulunurken, arıza nedeniyle üç gündür suların akmadığını ve rögar kapaklarının olmadığını gördüm. Hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyip, canlı yayınımızda bu sorunları dile getirdim. Sağ olsunlar TESKİ çalışanları da yayınımızı izlemişler. Hemen gelip rögar kapaklarını taktılar ve çalışmalara başladılar” dedi. Silahtarağa Mahallesi’ndeki temaslarına devam eden Mestan Özcan burada hem Mahalle Muhtarı Adem Zenbil ile hem de mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Mestan Özcan ayrıca çocuklara bir halı saha yapılacağının da sözünü verdi.Mestan Özcan son olarak, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Bahar ve Minnet Cabbar ile birlikte, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan'ı ziyaret etti.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10