Kapaklı'da sıcak asfalt ve kilit taş çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen sıcak asfalt serim çalışmaları yoğun bir mesaiyle devam ederken, bir yandan da kilit taş yol yapım çalışmaları s

Kapaklı 14.06.2021 15:01:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi tarafından vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım hizmeti sunmak amacıyla başlatılan sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Fatih Mahallesi’nde son iki ayda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Anıl Caddesi, Gazeteci Ahmet Taner Kışlalı Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi olmak üzere 3 caddede,  Karafındık, Murat,  Karayaprak, Özfulya, Çilek, Koza, Arzuhalci, Mektep, Gonca, Karasusam, Taşkıran, Yanıkağıl Yolu, Karabülbül, Karafiliz, Şeker, Babacan, Derya, Özkıvanç, Karagelincik, Hasretsıla, Sonmektup Sokak olmak üzere 21 sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

 

 

KARAAĞAÇ MAHALLESİ’NDE 7 CADDE VE 29 SOKAK’TA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Karaağaç Mahallesi’nde ise Şehit Zeki Kenar Caddesi, Büyük Anafartalar Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Seyhan Caddesi, Turgut Reis Caddesi, Ceyhan Caddesi ve Karagözdere Caddesi olmak üzere 7 cadde, Şakayık, Özyasemin, Kılıç, Kalem, Üçgen, Kuşak, Sedir, Gizemli, Yelpaze, Yunusemre, Kayın, Ayçiçek, Turna, Mevlana, Büyükpalmiye, Kızılağaç, Karakale, Fidan, Akmanolya, Orkide, Kuş, Mısır, Akkardelen, Oya, Uzunkızılırmak, Yeşilırmak, Ceviz, Sedef, Mersin Sokak olmak üzere 29 Sokak sıcak asfalta kavuştu.Karaağaç bölgesinin bir diğer mahallesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde ise yapılan çalışmalar kapsamında Özvatan Caddesi, Birlik Caddesi, Öncü Caddesi, Barış Caddesi, Ulus Caddesi, Organize Caddesi ve Şumnu olmak üzer 7 caddede, Karagül, Kumru, Kemer, Yayla, Özcennet, Karasöğüt, Karadeğirmenciler, Taş, Kanarya, Küçükkırlangıç, Özaslı, Mecnun, Serbest, Küçükçınar, Küçükyonca,  Karaşen, Akpamuk, Gelin, Okullu, Akşirin , Akfırat, Cem, Trafo, Tahtalı Sokak olmak üzere 24 sokakta sıcak asfalt serimi tamamlandı.

 

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kentimiz genelinde modern, estetik ve güvenli yollar adına sürdürdüğümüz sıcak asfalt serim çalışmalarımız yoğun bir tempoyla devam ediyor. Yol medeniyettir anlayışıyla yollarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek konuma getirmek için büyük çaba ve gayret sarf ediyoruz. Karaağaç bölgemizde son iki ayda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Fatih, Karaağaç ve Kazım Karabekir Mahallelerimizde toplam 17 cadde ve 74 sokağımız sıcak asfalta kavuştu. Çalışmalar kapsamında toplam 18 bin ton sıcak asfalt serildi. Caddelerimizde yaya kaldırımı çalışması da gerçekleştirdik. Yıl boyunca tüm mahallelerimizde sıcak asfalt serim çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

 

Öte yandan Kapaklı Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve konforlu bir görünüme kavuşması için özellikle yeni yerleşim alanlarında sürdürülen kilit taş yol yapım çalışmaları devam ediyor.Atatürk Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi ve bağlı 8 sokakta sürdürülen çalışmalar kapsamında 6 bin 537 metrekare kilit taş yol yapımı gerçekleştirildi. Başkan Mustafa Çetin, “ Vatandaşlarımıza daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak ve yollarımızı güvenli hale getirmek amacıyla kentimizin dört bir noktasında üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıcak asfalt serim, beton yol ve kaldırım yapım çalışmalarımızın yanı sıra yeni yerleşim alanları ve kırsal mahallelerimizde de kilit taş yol yapımı gerçekleştiriyoruz. Atatürk Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde kilit taş ve kaldırım yapımını tamamladık. Yine caddemize bağlı Işılsu, Gürgen, Köse, Ceylan, Cevat Kara, Altan, Ali İhsan Mandalı ve Seyit Onbaşı Sokak’ta toplam 6 bin 537 metrekare kilit taş yol yapımını gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10