Jandarma'dan Kaymakam Abban'a ziyaret

Jandarma Teşkilatının 182'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin ve personeller Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Çerkezköy 14.06.2021 16:18:00 0
Jandarma

Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin öncülüğündeki heyet, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’amakamında nezaket ziyaretinde bulunarak, çiçek takdim etti. Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin 182. Kuruluş yıl dönümünde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

Ziyaretlerinden dolayı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin ve beraberindeki İlçe Jandarma personeline teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, “ Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Jandarma teşkilatı ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güveni için canı pahasına büyük bir fedakarlık ve üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlara hizmet etmektedir.Vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum.Görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevde olan Jandarma Teşkilatı mensuplarına, İlçe Jandarma Komutanlığı personelimize görevlerinde başarılar, sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10