Uzunköprüspor uzatmalarda güldü

Uzunköprüspor'un ilk haftasını bay geçtiği Bölgesel Amatör Lig'deki  (BAL)  ilk maçında 25 Kasım Stadı'nda ağırladığı ilk haftanın galibi Sultangazispor'u konuk etti. Müthiş çeki?

15.06.2021 13:49:00 0
Uzunköprüspor uzatmalarda güldü

Bursa bölgesinden Veysel Karani Özkan'ın yönettiği, yardımcılıklarını aynı bölgeden Osman Karatay ile Sakarya bölgesinden  Mesut Katık yaptığı, yine Sakarya bölgesinden  Yiğit İsmail Abdullahoğlu'nun da dördüncü hakem olarak sahadaki yerini aldığı karşılaşmayı Uzunköprüspor 90 artı 1'de Tolga Kara'nın kafa golüyle 1-0 kazandı.

 

GOL UZATMALARDA GELDİ

 

Karşılaşmaya Uzunköprüspor Ersin Köken, Güven Şen, Rıdvan Kaval Veysel Gökcan, Ramazan Kallıoğlu, Ömer Faruk Altun, Emin Akyıldız, Hüseyin Terzi, Tolga Kara, Ali Göçmen, Addülsamet Civelek kadrosu ile çıkarken, Sultangazispor ise maça “Murat Ayaz, Kemal Bozoğlu, Abdulsamet Yıldırım, Harun Özdemir, Kahraman Çetin, Yusuf Öcek, Umut Şahin, Burak Çakır, Abdulkadir Cansız, Muhammed Enes Demir, Sercan Tun” 11’i ile çıktı.Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru Uzunköprüspor ataklar geliştirse de Sultangazispor savunmasını geçmekte zorlandı. Savunmada hata yapmayan konuk ekip ileride kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda galibiyet için yüklendi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tolga Kara şık bir kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi. Golden sonra iki takımın oyuncuları ve teknik heyetleri arasında gerginlik yaşandı. Bu arada Uzunköprüspor'un Teknik Direktörü Zeki Ersoy sahadan atıldı.
Bu sonuçtan sonra puan cetvelinde 3'er puanlı iki takımdan Sultangazi Spor, averaj ile Uzunköprüspor'un önünde yer aldı. Grupta Dudullu'nun ise henüz puanı bulunmuyor.

 

27 HAZİRAN’DA TAMAMLANACAK


Tuncaspor'un hakkı saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmesi üzerine Edirne'nin BAL'daki tek temsilcisi olarak kalan ve Bölgesel Amatör 1.Bölge 2. Grup’ta yer alan Uzunköprüspor ikinci maçında ise Dudullu ile yarın deplasmanda oynayarak gruptaki ilk yarı maçları tamamlanmış olacak.
BAL'da ilk yarının bitiminden sonra maçlara ara verilmeyecek ve 20 Haziran Pazar günü grupta oynanacak ikinci yarının ilk maçında bu kez Dudulu ekibi Sultangazispor’u konuk ederken, ilk yarıda olduğu gibi Uzunköprüspor yine haftayı bay geçecek. Grup maçları 27 Haziran Pazar günü oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. 108 takım ile 3 ve 4 takımlı 32 grup üzerinden oynanmaya başlayan BAL'da grup müsabakalarının tamamlanmasından sonra grup birincisi olan takımlar tek maç eleme usulü çeyrek, yarı ve final müsabakalarını oynayacak. Uzunköprüspor'un 1-0'lık galibiyet ile sonuçlanan maçı 25Kasım Stadı'nda izledikten sonra soyunma odasına giden Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, futbolcular ve teknik heyeti kutladı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10