Çorlu Belediyesi Ziraat odası ile takas gerçekleştirdi

Muhittin Mahallesi Şimşir Sokak Yeni Sanayi Sitesi yanındaki 3203 ada 1 No.lu paftada yer alan ve mülkiyeti Çorlu Belediyesi'ne ait olan arsa ile Şeyhsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri 532 ada ve 12 No.lu paftada yer alan ve

Çorlu 15.06.2021 16:38:00 0
Çorlu Belediyesi Ziraat odası ile takas gerçekleştirdi

HAYIRLI OLSUN

Başkan Yardımcıları Adnan Kum ve İbrahim Turgut Bolat, Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilgili birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen takas töreninde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, gerçekleştirilen tapu takasının her iki kurum için de hayırlı olmasını dilediğini ifade ederek, "Eş değer iki arsayı kurumlarımız ve vatandaşlarımızın yararına takas ettik. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Çorlu Ziraat Odası’nın Şeyhsinan Mahallesi’nde odaya ait olan bir taşınmazı, Muhittin Mahallesi’ndeki Çorlu Belediyesi’ne ait bir taşınmaz ile takas edilmesi talebini görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonumuza havale etmiş ve ardından meclis üyelerimizin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda takas işlemlerini başlatmıştık. Gerçekleştirilen bu takas ile Çorlu Ziraat Odası'na kayıtlı çiftçilerimizin temel ihtiyaçlarının karşılanacağı bir hizmet alanı oluşturulacak. Çorlu Belediyesi olarak odamıza ve değerli üyelerine destek vermeye devam edeceğiz. Çorlu Ziraat Odası ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

ODA HİZMET BİNASI İNŞA EDİLECEK

 

Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz ise açıklamasında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek takas edilen alana yeni ve modern bir hizmet binası inşa etmeyi planladıklarını kaydetti.  Hizmet binasında satış ofisi, eğitim, kongre ve konferans salonu gibi hizmet alanları oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10