Özel insanlara belediyeden' akülü araç tamir desteği'

Ergene Belediyesi, İlçe genelinde engelli akülü aracı tedarik ettiği engelli vatandaşların araçlarına ücretsiz bir şekilde periyodik olarak gerekli bakım ve onarımı yapmaya devam ediyor.

Ergene 15.06.2021 17:12:00 0
Özel insanlara belediyeden

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergenede ki engelli vatandaşlara akülü engelli aracı tedarik ettikleri gibi akülü araçlara tamir desteğinde de bulunduklarını kaydederek,” Sevgi Kenti Ergenemizde başı ağrıyanında dişi ağrıyanında yanındayız. Ergene Belediyesi Sağlık İşleri ekiplerimiz ihtiyacı olan vatandaşlarımıza engelli akülü araç tesliminin yanı sıra bu araçların bakım ve onarımını da üstlenmektedir. Akülü araç tesliminin yanı sıra yine ihtiyaç sahibi engelli ailelerimize hasta yatağı desteğimizde devam ediyor” diye konuştu.

 

TAMİR EDİP TESLİM EDİYORUZ

 

Başkan Yüksel, “Sağlık İşleri personellerimiz tarafından engelli vatandaşlarımıza tedarik ettiğimiz akülü araçların ilçemizde tamiratı ve bakım onarımına yönelik ciddi sıkıntılar söz konusuyken belediyemizin atölyesinde tamiratı, bakım ve onarımı yapılan engelli akülü araçlarımızı ilk günkü haliyle ihtiyaç sahibi engelli ailelerimize teslim ediyoruz” dedi.

 

Haber/Sevde Gül MALİT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10