Polisi görünce uyuşturucuları tuvalete sakladılar

Çorlu'da polisin düzenlediği operasyonda evin tuvaletinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Polisin geldiğini görünce uyuşturucuyu tuvalete saklayanların da aralarında bulunduğu 5 şüpheli ise gözaltÄ?

Çorlu 17.06.2021 18:51:00 0
Polisi görünce uyuşturucuları tuvalete sakladılar

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri, Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu bulunduğunu belirlediği evde arama yaptı. Evdeki Y.Ö. ve H.Y.'nin üst aramalarında 10 fişek bonzai bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadelerinde başka bir evde de uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

 

BEŞ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI


İfade üzerine polis, mahalledeki bir evde yaptığı aramada da kullanılmayan tuvaletin deliğine gizlenmiş 46 fişek bonzaiyle, bahçede taşların altına saklanan 1 hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 1235 TL´yi ele geçirdi. Bu sırada, evde bulunanların polisin geldiğini görünce uyuşturucu maddeleri tuvaletin deliğine sakladığı belirlendi. Evdeki B.Ç. ve P.C., 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı, yaşı 18'den küçük olan P.C. ise işlemleri için Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Gözaltındaki 5 şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10