TEKNOFEST'e katılacak öğrencilere malzeme desteği

TEKNOFEST 2021 yarışmasına katılacak olan Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencilerine aracın yapımı konusunda Çorlu Belediyesi tarafından malzeme desteği sağlandı.

Çorlu 18.06.2021 15:38:00 0
TEKNOFEST

Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencileri destekleri dolayısıyla teşekkür etmek amacıyla Çorlu Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yarışma ve projeleri hakkında bilgi veren öğrencilere öğretmenleri de eşlik etti. Okul yöneticileri, yarışmaya katılacak olan ‘İnsansız Su Altı Sistemleri’ robotunun üretiminde kullanılacak sarf malzemeleri temin ettikleri için Başkanvekili Yılmaz nezdinde Çorlu Belediyesi’ne teşekkür etti. 

 

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve birim müdürleri de hazır bulunurken, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından malzemeler öğrencilere teslim edildi. Başkanvekili Mert Yılmaz ‘İnsansız Su Altı Sistemleri’ kategorisinde yarışmak üzere tasarlanacak robotun üretimi için gerekli olan malzemeleri öğrencilere teslim ederek başarılar diledi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10