Belediye'den babalar ve çocukları için doğa yürüyüşü

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlendi.

Çerkezköy 20.06.2021 16:50:00 0
Belediye

Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Babalar Günü’nde “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşü düzenledi. Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Hamam Gölü Longoz Ormanları’ndan başlayan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından Mert Gölü’nün deniz ile birleştiği noktada sona erdi.

 

 

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YÜRÜYÜŞ

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Blogu üyeleri de katılım sağladı. Yürüyüşün yaklaşık 3 kilometrelik kısmı ormanlık alanda, kalan kısmı ise sahil bandından gerçekleştirildi. Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda ‘Babalar ve Çocukları Doğada’ temalı Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi de gerçekleştirdik. Doğa Yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfetti. Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşüne katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10