Kapaklı'da ayak tenisi turnuvası başladı

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası başladı. İlk gün karşılaşmalarında Organize United, İnönü Gençlik, Kapaklı City, 73

Kapaklı 22.06.2021 14:30:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, “Sporun birleştirici özelliği ile insanların tanışıp kaynaşmalarına imkan sağlamak amacıyla pandemi sonrasında birçok sportif projeyi hayata geçireceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben, sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü çok severim. Müsabakaların centilmence geçmesini diliyor, tüm takımlara başarılar diliyorum.” dedi.

 

MOBİL İKRAM ARACI DA HAZIR BULUNUYOR

 

Başkan Çetin’in turnuvanın açılış vuruşunu yapmasının ardından ilk gün müsabakaları oynandı. Kapaklı Belediyesi Mobil İkram Aracı da turnuva boyunca sporculara ve taraftarlara sıcak ve soğuk içecekler ile çeşitli ikramlarda bulunmak üzere sahada hazır bulunuyor. 

 

BİR ÜST TURA ÇIKTILAR

 

Turnuvanın ilk maçında Organize United rakibi Yuvam FC’yi 2-0 mağlup etmesini bildi. Günün ikinci maçında İnönü Gençlik Egal Şimşekleri 2-1, Kapaklı City ise KDS’yi mağlup ederek üst tura çıktı. Günün diğer karşılaşmalarında ise 73 Spor İsmetpaşaspor’u 2-0’la geçerken, 03 Teşkolar ise Uğurs’u 2-0 mağlup etti. Kapaklı 1994 ise Montrez’i 2-1 mağlup ederek üst tura çıkan takım oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10